Details, fictie en Laserontharing

Bij permanent ontharen maken wij toepassing betreffende laserlicht dat geabsorbeerd wordt door de haarkleurstof melanine. Hierdoor beschadigt de haarwortel en groeit een hoofdhaar niet verdere retour. Laserontharing kan zijn betrouwbaar en beschadigt de huid ook niet.

Het is aangeraden om niet te zonnen vanaf twee weken vanwege een ingreep tot en met 2 weken erna. Aangezien bij een gebruinde huid werkt een laser niet zo goed. Ook mogen er meer pigmentplekken voortkomen op ons gebruinde huid.

Via de lichte haarkleur is de kracht niet zo geregistreerd in een haarzakjes. Hierdoor kunnen die niet kapot. Ons alternatief wegens lieden met een lichte haarkleur is ons laserbehandeling betreffende radiogolven. Deze wordt in enkele klinieken aangeboden.

Teneinde inzichtelijk te vervaardigen hoe goed we daar in slagen, voeren wij bijvoorbeeld voor al die cliënten ons tevredenheidsonderzoek uit, registreren we eventuele klachten en bestuderen wij reacties die binnen komen op zorgkaart Nederland.

Een laser is gericht op een plekken betreffende de overmatige beharing. De haarzakjes nemen een lichtgolven op en geraken hierbij kapot gemaakt. Een haren keren daardoor ook niet meer terug.

U kunt hiertoe de polis raadplegen ofwel de belangstelling voorleggen met de verzekeraar. Soms verlangt een verzekeraar ons verwijzing over uw huisdokter ofwel behandelend expert. Overbeharing in dit gelaat is dikwijls bijvoorbeeld perfect vergoed.

uw huid kan zijn na een verzorging extra kwetsbaar en wees daarom een eerste 48 uur zorgvuldig met sauna, heet douchen ofwel baden ofwel ons intensieve inspanning uitoefenen (bijv. sporten)

Het mag desalniettemin bestrijden het het lichaam in de jaren hierna (onder andere via hormoonwisselingen) andere haartjes aanmaakt. Wij adviseren ook iedere keer jaarlijks een onderhoudsbehandeling meer informatie te ondergaan.

Wat zijn de alternatieven vanwege permanente ontharing via remedie met laser? Naast permanent ontharen door middel betreffende laser kun je tevens ontharen door geneesmiddel over IPL, radiogolven en elektriciteit. IPL-therapie lijkt in veel opzichten op de behandeling met laser: tevens hier worden lichtflitsen op het gewenste gebied aangebracht.

Voor IPL worden lichtflitsen op  een te veven huid afgevuurd. Een vitaliteit welke hierbij vrijkomt wordt via een te verwijderen hoofdharen getransporteerd tot het haarzakje, het haarzakje wordt verhit en zal gebarsten zodat daar nauwelijks nieuwe hoofdharen verdere uit het haarzakje mogen groeien.

Behalve huidverbetering kan lasertechniek tevens geraken ingezet wegens permanente laserontharing. Door laserbehandeling verandert de haargroeicyclus. Haartjes die in de regel na elkaar groeien aankomen nu gelijktijdig en sneller naar een oppervlakte, waardoor een omvangrijk aantal haarzakjes tegelijk kunnen worden behandeld.

Hoe lang is het uitkomst voelbaar? Een haren op een behandelde gebieden blijven enkele jaren straat. Het kan zijn wel geoorloofd het er na een zoveel jaar alweer wat haren terugkomen. Dit kan zijn dan geoorloofd teneinde deze nogmaals te veven via geneesmiddel over lasertherapie.

Een laser richt zichzelf op het pigment in de haar. Dikwijls bestaan meerdere behandelingen benodigd voor een optimaal uitkomst. Ons laserontharing verzorging is over dit meestal ook niet pijnlijk. Het kan zijn mogelijk het u dan ook een irriterend idee ervaart.

Daar is nauwelijks sprake betreffende pijn na de verzorging, de huid kan hooguit hetgeen gevoelig aanvoelen. Heeft u toch last, dan kunt u dan ook een paracetamol nemen ofwel ons koude kompres op de behandelde plaats leggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *